Svarstjänster

Med 28 års erfarenhet ger AnswerOnline er trygghet och en professionell svarsservice. Vår personliga svarstjänst skräddarsys så den passar just er verksamhet och de krav och önskemål ni har på er. Vi hjälper er att svara i telefon. Allt från telefonpassning och växeltjänst till en outsourcad kundtjänst. Våra kundkommunikatörer svarar med ert företagsnamn och hanterar samtalen utefter era behov och instruktioner.

Ni upplevs tillgängliga för era kunder samtidigt som ni själva kan fokusera på rätt uppgifter.  Vi ser till att era kunder får ett professionellt mottagande när ni behöver det. Våra personliga svarstjänster skräddarsys för att passa just er verksamhet. En personlig svarsservice när den är som bäst!

Telesvar Online

Med Telesvar Online har ni alltid en flexibel telefonpassning. Vi hjälper er att svara i telefon, sortera utefter era önskemål samt meddelar vem som söker er och varför. En personlig svarsservice när den är som bäst.

  • Svarar i ert företagsnamn
  • Alltid aktuellt svarsbesked
  • Skräddarsyr en flexibel svarstjänst
Läs mer om

Växel Online

Med Växel Online tar vi emot era inkommande samtal och kopplar dem vidare till den person eller avdelning som efterfrågas. En bemannad och personlig växeltjänst som ger era kunder ett professionellt bemötande.

  • Svarar i ert företagsnamn
  • Kopplar samtal
  • Bemannad och flexibel växellösning
Läs mer om

Kundtjänst Online

Med Kundtjänst Online skräddarsyr vi en extern kundservice, helt anpassad för ert företag. Vi finns tillgängliga när era kunder behöver det. Statistik och uppföljning utefter era önskemål. En outsourcad kundtjänst när den är som bäst.

  • Tillgänglighet för era kunder
  • Kundtjänst utefter era behov
  • Statistik för analyser
Läs mer om

Tilläggstjänster

Talsvar

Talsvar ger dig anpassat svar dygnet runt och kan automatiskt koppla samtal till annat nummer eller ta emot meddelande.

Läs mer

Tidsbokning

Med tjänsten Tidsbokning har du en maximal tillgänglighet och går inte miste om viktiga bokningssamtal.

Läs mer

AnswerOnline – Mina sidor

Hantera våra tjänster enkelt och på valfri plats genom Mina sidor – Sveriges mest kompletta kundadministration för svarstjänster. Mina sidor är vår kundwebb skräddarsydd för dina behov som du når online via dator, mobil eller läsplatta. Där kan du enkelt anpassa svarsbesked, se värdefull statistik och administrera er personal utefter era önskemål och behov. 

Läs mer