Växel Online

  • Svarar i ert företagsnamn

  • Kopplar samtal

  • Bemannad och flexibel växellösning

Växel Online är en bemannad växeltjänst som ger dig och dina kunder bästa tänkbara personliga svarsservice för ert företag.

Vi emot era inkommande samtal och kopplar dem vidare till den person eller avdelning som efterfrågas. Växel Online anpassas helt efter era önskemål och behov – allt för att underlätta ert arbete och frigöra er tid. AnswerOnline hjälper er att svara i telefon.

Vi svarar och kopplar vidare 

Vi svarar  med ert företagsnamn och kopplar sedan vidare samtalet till personen eller avdelningen som efterfrågas. Innan samtalet kopplas över meddelar vi vem som ringer så att den som söks kan ta ställning till om samtalet ska kopplas fram eller om vi ska registrera ett meddelande alternativt förmedla önskad information. I de fall en funktion eller titel eftersöks knyts nyckelord, avdelning, befattning till rätt persons egna profil för att kunna koppla samtalen rätt. Skulle det vara upptaget eller att den som söks inte kan ta emot samtalet registrerar vi ett meddelande. Registrerade meddelanden levereras enligt varje persons önskemål via e-post alt SMS. Oavsett om du har fast telefon eller mobiltelefon kopplar vi samtalen till dig både ut- och inrikes. Växel Online är en bemannad växel för ert företag. En svarstjänst som ger era kunder ett professionellt bemötande.

Enkelt att vara aktuell med våra växeltjänster.

Ni kan enkelt ändra ert svarsbesked när ni vill via vår webbaserade tjänst Mina Sidor, skicka ett e-post eller ringa in till oss. Aktuellt svarsbesked är guld värd för er och era kunder. Läs mer om Mina sidor

Du kan även dela din kalender och hänvisningssystem med oss. På detta sätt är vi alltid är uppdaterade.

Kom igång enkelt med växeltjänst

Det enda som krävs för att komma igång med tjänsten är att ni vidarekoppla ert telefonnummer till oss, antingen direkt från telefonen eller vi er växel. Du kan bestämma om inkommande samtal ska kopplas direkt, efter ett visst antal signaler eller när du är upptagen. Möjligheterna är oändliga och du styr själv över hur du vill ha det.

Är du intresserad av en modern och bemannad svarsservice som kopplar samtalen internt i er organisation? Då är Växel Online rätt för dig. Du kan abonnera tjänsten allt från en dag till att använda oss löpande – vi löser de växeltjänster du behöver. 

  • Med Växel Online har ni alltid en bemannad och personlig växeltjänst.
  • Vi kopplar era samtal till rätt person eller avdelning som skall besvara samtalet. 
  • Vi har abonnemang från dag till månad.
  • Vi skräddarsyr växeltjänster utefter ert företags behov.
  • Med Växel Online går ni ej miste om viktiga växelsamtal.

 

Mer information ? 020 - 99 22 99 Beställ Växel Online