Erbjudande svarstjänster

Erbjudande svarstjänster: en månad till specialpris – ingen uppstartskostnad, ingen bindningstid. Vi hjälper dig svara i telefon och anpassar bemötandet efter just dina unika behov. Frigör din tid från inkommande samtal med vår suveräna personliga svarsservice. Med fokus på att skräddarsy bemötandet efter dina behov, ger vi dig en möjlighet att effektivt hantera inkommande samtal. Upplev skillnaden med vår suveräna svarsservice och låt oss hjälpa dig frigöra tid och stärka din kundrelation.

  • Abonnemang: 0 kr (under en månad)
  • Startkostnad: 0 kr
  • Besvarade samtal: endast rörlig kostnad/samtal tillkommer*
  • Meddelande via e-post: 1 kr
  • Mina sidor: 0 kr

Våra svarstjänster  020 - 99 22 99

Vi förstår att varje företag har unika behov när det gäller att hantera sina inkommande samtal. Med vår suveräna personliga svarsservice skräddarsyr vi lösningen efter dina specifika krav, vilket ger dig möjlighet att fokusera på kärnverksamheten. Idag förväntar sig kunder att få snabb och personlig hjälp, vilket inte alltid är så lätt att ge när verksamheter är i ständig rörelse med många bollar i luften.

Under denna provperiod kommer du att upptäcka fördelarna med att outsourca din kundtjänst till oss. Vi går bortom att bara svara i telefon – vi skapar en varm och professionell atmosfär i varje samtal. Våra kundservicerepresentanter är noggrant utvalda och tränade för att representera ditt företag på bästa möjliga sätt. Varje samtal blir en möjlighet att stärka relationen med dina kunder och skapa en positiv upplevelse som varar.

Det som gör våra svarstjänster ännu bättre är att den inte kräver några initiala investeringar från din sida. Vi tillhandahåller den teknik och expertis som behövs för att leverera en högkvalitativ kundtjänst utan att du behöver oroa dig för kostnader eller tekniska komplikationer. Allt som krävs från ditt företag är att ge oss möjligheten att överträffa dina förväntningar.

Ge din verksamhet möjligheten att växa och blomstra med våra personliga svarstjänster. Erbjudande svarstjänster – prova oss nu och upplev skillnaden – ingen uppstartskostnad, ingen bindningstid, bara en månad av överlägsen kundservice.

erbjudande svarstjänster

Läs även mer om våra tilläggstjänster.

Växel Online

Med Växel Online tar vi emot era inkommande samtal och kopplar dem vidare till den person eller avdelning som efterfrågas. Vår personliga växeltjänst anpassas helt efter era önskemål och behov – allt för att underlätta ert arbete och frigöra er tid. Växel Online tar ert företag framåt.
Jag vill veta mer om Växel Online

Telesvar Online

Med Telesvar Online har du alltid en personlig telefonpassning och svarstjänst och går inte miste om viktiga kundsamtal. Våra kundkommunikatörer tar över dina samtal helt eller delvis, när du har behov. En flexibel telefonpassning och svarstjänst när den är som bäst.
Jag vill veta mer om Telesvar Online