Tidsbokning

Med tjänsten Tidsbokning har ni en maximal tillgänglighet och går inte miste om viktiga bokningssamtal. AnswerOnline har många års erfarenhet av att hantera bokningssamtal där vi skapar tillgänglighet för era kunder. Ni väljer själv när och hur vi skall hantera era bokningssamtal så att arbetet blir så effektivt som möjligt för er. 

Tidsbokning är en tillvalstjänst till Telesvar Online samt Växel Online beroende på vilken service ni önskar för era inkommande samtal.

Vi bokar tider för alla händelser

AnswerOnline hjälper till med era kunders tidsbokningar och kan även svara på enklare frågor gällande tidsbokningen. 

Vi bokar direkt i ert bokningssystem via internet och kan även hantera ombokning samt avbokning. Vi registrerar de uppgifter ni önskar kring bokningen samt lämnar enklare information kring så som priser och vägbeskrivning. Flexibiliteten i vårt arbete är grunden för vårt sätt att arbeta.

Om det kommer frågor som vi inte skall besvara eller kan besvara kopplar samtalet vidare eller registrerar ett meddelande, beroende på vilken av huvudtjänsterna Växel Online eller Telesvar Online som ni har beställt.

Vi kan boka om tider

Om du eller din personal skulle bli sjuka eller av någon annan anledning inte kan ta emot bokad kund hjälper vi till. Vi kontaktar berörda personer direkt och lämna information och boka om till ny tid. En omedelbar hantering är grunden för en lyckad ombokning.

 

Hör gärna av dig så berättar vi mer om de olika alternativen och ger dig prisuppgifter utifrån dina önskemål. 

 

För mer information    020 - 99 22 99