AnswerOnline - Tidsbokning, Koppla samtalen till oss så bokar vi dina tider. Suverän tidsbokning sedan 1994
Live Chat

Tidsbokning

- Maximal tillgänglighet för er tidsbokning.

 

Med tjänsten tidsbokning har ni en maximal tillgänglighet och går ej miste om viktiga bokningssamtal. AnswerOnlines har många års erfarenhet av att hantera bokningssamtal där vi dagligen skapar tillgänglighet för många olika företetag. Ni väljer själv när och hur vi skall hantera era bokningssamtal så att arbetet blir så effektivt som möjligt på ert företag. 

 

Tidsbokning är en tilläggstjänst till Telesvar Online samt Växel Online beroende på vilken service ni önskar för era inkommande samtal som vi besvarar.

 

 
Tidsbokning bokar tider för alla händelser!
AnswerOnline bokar in era tider för ex besök hos sjukgymnast, naprapat,  läkare, advokat, alla händelser där ni behöver hjälp med tidsbokning. Tidbokning kan även svara på enklare frågor rörande bokningen.
 
Vi bokar direkt i ert bokningssystem via Internet och kan även hantera ombokning samt avbokning mm. Har ni ej något eget tidbokningssystem har vi samarbe med företag som erbjuder detta.  Vi registrerar de uppgifter ni önskar kring bokningen samt lämnar enklare information kring tidbokningen så som priser, vägbeskrivning, mm. Flexibiliteten i vårt arbete är grunden för vårt sätt att arbeta.

 

Om det kommer frågor som vi ej skall besvara eller kan besvara kan vi koppla samtalet vidare till den person eller avdelning alternativt tar vi meddelande beroende på vilken av huvudtjänsterna Växel Online eller Telesvar Online som ni har beställt.
 
Tidsbokning bokar om tider
Om bokningsbara personer skulle bli sjuka eller av någon annan anledning ej kan ta emot bokade tider kan er tidbokning kontakta berörda personer direkt och lämna information och boka om till annan tid. En omedelbar hantering är grunden för en lyckad ombokning.   
 
Tidsbokning är lätt att koppla in!
Tidbokning är en tilläggstjänst till Växel Online samt Telesvar Online och kan beställas till valda personer eller händelser där ni behöver hjälp med bokning. Tidsbokning kan beställas från dag till månad.

 

Kostnad.

Tisbokning offereras beroende på vilken tjänst ni önskar samt hur ni vill att bokningen skall fungera samt vilket bokningssystem vi skall arbeta med.