Kundtjänst Online

  • Svarar i ert företagsnamn

  • Kundtjänst efter dina behov

  • Utskick av information

Ge dig och dina kunder bästa tänkbara service med vår kundtjänst.

Med Kundtjänst Online tillhandahåller vi en specialutbildad kundtjänst helt individuellt anpassad för ditt företag. Vi tar över hela alternativt delar av kundtjänsten under en kortare eller längre period. Vi kan också finnas som en back-up. Dina önskemål – vi skräddarsyr.

Vi utbildar en speciell grupp utefter dina önskemål

Den specialutbildade gruppen hanterar hela kundkontakten efter de ramar som uppdraget har. De samtal som sträcker sig utanför ramarna kan kopplas vidare direkt till den person eller avdelning som ska besvara samtalet eller registrera meddelandet. Kundtjänst Online hanterat allt från ett fåtal samtal till över tusen samtal per dag. 

Vi hanterar information och logistik 

Vi registrerar överenskommen information direkt i er ärendesystem eller i vårt system. Logistik för till exempel utskick av information och produkter kan du överlämna i vår händer, men du kan också välja att hantera det själv. 

Full tillgång med tjänsten Mina sidor

Med vår webbaserade tjänst Mina sidor får du full kontroll över Kundtjänst Online direkt i din mobil, surfplatta eller dator. Du kan i realtid följa antalet samtal som den specialutbildade kundtjänsten besvarar, samt se hur många utskick vi gjort och till vem. 

Läs mer om Mina sidor

Vi hjälper små till stora företag

Oavsett storlek på företaget eller behov är vi rätt för dig. Eftersom vi anpassar kundtjänstens befogenheter och specialutbildar en grupp personer utifrån dina behov har företagets storlek ingen betydelse. 

 

Är du intresserad av en flexibel kundtjänst anpassad efter dina behov är du varmt välkommen att höra av dig till oss för mer information om Kundtjänst Online. Vi lyssnar in dina behov och tar fram en offert utefter dina önskemål. Du kan abonnera tjänsten under kortare tid eller använda oss löpande – vi löser den skräddarsydda kundtjänsten du behöver. 

 

Mer information ? 020 - 99 22 99