Nu förändrar vi AnswerOnline tillsammans!

Mina Sidor är den största förändringen för våra kunder sedan vi startade som skapar telefonpassning i värdsklass.

Alla kommer ha nytta av Mina Sidor. Nya Mina Sidor är Sveriges mest kompletta kundadministration för svarstjänster. Vi vill erbjuda våra kunder bästa möjliga tjänster för vår telefonpassning och växeltjänst som är en oerhört viktig del i detta är uppdaterad och aktuell information om våra kundföretag. Mina Sidor kommer förändra hur vi arbetar internt och det skapar otroliga möjligheter för våra kunders användning av våra tjänster.

Ändra – uppdatera- lägg till, på vad du vill när du vill.

Nu kan våra kunder Ändra, uppdatera, lägga till, när de vill på sin mobil eller på sin dator eller i läsplattan. Våra kunder kan administrera sin tjänst fullt ut på ett suveränt och enkelt sätt. Lägg till eller ta bort personal, Ändra telefonnummer eller e-post. Välj till vilken adress meddelandet skall skickas eller till vilket nummer samtalet skall kopplas. Lägg till standardsvar eller tillfälligt svar mm. Suveränt för din telefonpassning eller växeltjänst.

Vill du någon annan skall ha kontrollen?

Våra kundföretag kan även utse administratörer som kan administrera hela företagets personal med samtliga uppgifter samt svarsbesked mm. Administratören har även full kontroll på statistik samt faktura och abonnemangsuppgifter.

AnswerOnline blir Grönare

Vi har tidigare skickat specifikationer på samtal som kopplas samt besvarade samtal via papper med fakturan. Nu kan vår kunden själv via Mina Sidor välja faktura samt ta del av fakturaposterna och se specifikationer digitalt. Specifikationerna kan även öppnas i Excell.

Full kontroll med statistik

För den som vill full kontroll på sin tjänst kan nu ta del av statistiken som finns på Mina Sidor. Våra kunder kan ex välja dag kan de se mellan vilka tider ringer det mest på ditt företag. Du kan se en detaljerad specifikation som går att exportera till Excell eller som en extra finess om numret som kommer in till AnswerOnline är synligt så kan du klicka och få fram vilket företag numret tillhör.

Jag är övertygad om att Mina Sidor kommer skapa suveräna möjligheter för våra kunder som på ett enkelt och överskådligt sätt alltid kan ha en uppdaterad information för din telefonpassning eller växeltjänst.

Nu förändrar vi AnswerOnline tillsammans med våra kunder och vi skapar Supertjänster.

Mikael Hovdegård VD