Digitala tjänster

Bemannat & personligt – Chatt för din webb och Sociala medier

Skapa fler kundkontakter med digital kundservice. Ett professionellt kundmottagande idag kräver digital närvaro i en mängd olika kanaler så som chatt på din webb samt chatt i sociala kanaler som Facebook Instagram Twitter etc. Med våra digitala tjänster samordnar vi ert företags samtliga kontaktytor och ser till att kunden får det bästa bemötandet oavsett på vilket sätt kontakten sker. Våra digitala tjänster låter er bygga en trygg och professionell relation med alla era kunder som skapar merförsäljning. Ingen investering i teknik kvävs. Tekniken bakom är den bästa möjliga med en av värdens bästa digitala plattformar.

WebbChatt Online – Personlig chatt för webb

Med en personlig chatt på företagets webbplats kan kunden på ett snabbt och smidigt sätt att kommunicera. Utformas exakt enligt era önskemål och kräver ingen investering i teknik. Effektiv och modern kundkontakt.

  • Företags Chatt - Snabb, personlig, smart- nöjdare kunder
  • Vi löser ärendet eller skicka vidare till rätt person
  • Kräver ingen investering i teknik
Läs mer om

Social Online – Personlig chatt sociala medier

Arbetet med företagets ofta många sociala medie-kanaler blir lätt överväldigande och tidsineffektivt. Vi hjälper er att samla allt i ett flöde. Vi kan också besvara frågor åt er eller se till att era kunder når rätt person.

  • Snabba svar för nöjda kunder
  • Struktur för svar på sociala medier
  • Vi löser ärendet eller skickar vidare till rätt person
Läs mer om

Vi fyller 25 år – du får presenten!

Testa WebbChatt Online! Vi tar fram ett riktigt bra erbjudande som är skräddarsytt efter dina behov. Skapa fler kundkontakter med våra digitala tjänster.

Kontakta oss redan i dag.

 

 

Erbjudande Webb Chatt