Digital Story signerat AnswerOnline

Vi var först i Sverige och skrev telehistoria för 25 år sedan, när vi kopplade ihop telefoni och data. Nu skriver vi en ny historia med våra digitala och personliga tjänster Chatt för din webb och Sociala Media.

Digital kundservice ett måste – Läs vår Digitala story. 

Starten

Vi har haft en vision att kunna ta hand om alla inkommande kundkontakter oavsett om de kommer via telefon eller digitalt och nu är vi där. Det är samma kittlande känsla nu som när vi startade våra telefonitjänster och skrev telehistoria med dåvarande Televerket för 25 år sedan. Vi har under det senaste året byggt en personlig chatt tillsammans med vår IT-leverantör då efterfrågan varit stor för digitala tjänster. Nu skrivs vår nya Digitala historia och det känns fantastiskt bra.

Digitala tekniken

Chatt har funnits ett bra tag men nu finns kundnyttan och tekniken är mogen med fantastiska möjligheter. Vi kan nu erbjuda tjänsten på liknande sätt som telefonitjänsterna som ni kanske redan köper i dag men ännu enklare. Med vår nya chatt behövs inga investeringar, det enda ni behöver är en hemsida som ni säkert redan har. Ni får en HTML kod som ni enkelt lägger in på webben och vipps, så är tekniken igång från en av världens bästa digitala plattformar. Kan något vara så enkelt? Ja, det kan det.

Kundservice i förändring

Det har skett en stor förändring i kommunikationen där de digitala kontakterna ökar dramatiskt. Köpmönstret har förändrats radikalt då tidigare kundkontakter skapades genom ex telefonkatalogen. I dag är nästan alla förstakontakter med företaget digitalt. Man googlar, tittar på Sociala medier och läser om företaget på webben eller på Sociala Medier. Här måste ni finnas i så många kanaler som möjligt så att kunden kontaktar ert företag.

De nya kundkontakterna – Digitalt ett måste.

När era kunder är inne på er webb och är intresserad av era varor eller tjänster och de vill komma i kontakt med ert företag, då är det upp till kunden vilket kommunikationssätt som passar bäst. Att ringa fungerar bra för många, men långt ifrån alla. Med våra nya digitala tjänster kan ni nu även möte kunden digitalt direkt på er webb eller i sociala medier. Kunden behöver ej lämna er webb utan kan kommunicera snabbt, smidigt och smart, det tror vi på.

Digital kundservice, ett måste för alla företag.