AnswerOnline satsar för framtiden med Ny teknik!

Vi valde TDC för nästa generation kommunikationslösningar. Avtalet är värt 2 miljoner och löper under 3 år.

AnswerOnline är ett tillväxtföretag inom kundtjänstsektorn, med specialistkompetens inom svarsservice, växeltjänster och telefonpassning. Företaget erbjuder allt från enklare svarstjänster till mer avancerade växel- och kundtjänstuppdrag.

AnswerOnlines kommunikationslösningar är grunden för vår affärsverksamheten, och när vi beslutade att uppdatera kommunikationslösningarna till nästa generation valde vi TDC. Det nya avtalet innebär att TDC kommer att utveckla vår växellösning, och vidare uppgradera kommunikationsplattformen gällande fast- och mobiltelefoni samt internet.

Affärsvärdet är 2 miljoner kronor och avtalet omfattar 3 år. Lösningen innehåller bland annat Aastras produkter Solidus eCare och MX-One.

– Vi satsar för framtiden och investerar i ny teknik för att lyfta vår verksamhet till nya höjder. Efter gjord utvärdering var det ett enkelt val att välja TDC som leverantör. TDC erbjöd en mycket hög kompetens och ett professionellt bemötande genom hela upphandlingen och kan tillgodose våra unika behov framöver, säger Mikael Hovdegård, vd AnswerOnline Sverige

Joakim Harging, Sales Director TDC Sverige, kommenterar:

– Framgångsrik affärsverksamhet förutsätter en god kundservice, och ett modernt contact center är hjärtat i den processen. Med TDCs kunskap och erfarenhet inom contact center, tillsammans med AnswerOnlines offensiva satsning inom kundtjänstområdet, har vi skapat ett vinnande lag.

Vår nya kommunikationsplattform kommer att driftsättas under våren 2012

Om TDC Sverige

TDC är både en operatör och en systemintegratör. Vi erbjuder helhetslösningar inom tal, data och video till företag och organisationer där lösningarna ska bidra till tydlig affärsnytta. TDC är en nordisk leverantör med eget nordiskt nät, men samtidigt med lokal närvaro. I Sverige är vi representerade över hela landet med 750 medarbetare. TDC Sverige AB är ett helägt dotterbolag till TDC Group – Nordens tredje största telekomföretag med en årlig intäkt om 26,3 miljarder DKK (2011) och cirka 10 000 medarbetare. TDC grundades i Danmark 1882.