AnswerOnline - Inkoppling analog växel för Svarstjänst och Växeltjänst.
Live Chat

Växel med analoga linjer

Olika nummer i växeln, ej i nummerföljd

När det kommer ingående samtal på ert huvudnummer (när alla linjer är lediga) hamnar detta vanligtvis på samma linje. För att aktivera tjänsterna enligt nedan väljer ni denna linje i växeln och kan utföra tjänsterna enligt nedan.

För att aktivera tjänsterna välj ej 0, då kan växeln slumpmässigt välja en linje och tjänsterna aktiveras på ett undernummer som ingen ringer på. Om ni vill använda tjänsterna till fler nummer i växel som det kommer inkommande samtal direkt på, välj aktuell linje i växeln och aktivera tjänsterna enligt nedan.

Om det är problem med inkopplingen så hjälper vi gärna till eller kontakta er växelleverantör

Inkopplingsmöjligheter
Lägg funktionerna som kortnummer på din telefon snabbt och enkelt att använda.

Medflyttning
Den som ringer till er slår Ert telefonnummer på vanligt sätt och märker inte att samtalet besvaras av AnswerOnline Ni kan ringa som vanligt från er telefon när Ni har tjänsten inkopplad. Kopplingstonen är då hackad för att påminna om att era inkommande samtal går till ett annat nummer. Denna tjänst tar alltid överhand över andra plustjänster, när urkoppling aktiveras ligger övriga tjänster kvar.

Inkoppling:

Välj huvudlinjen så att ton hörs och tryck
*21* Omkopplingsnummer # invänta talbesked, tjänsten är inkopplad.

Urkoppling:

Urkoppling: Välj samma linje som vid inkoppling och tryck
#21# invänta talbesked, tjänsten är urkopplad.

Vidarekoppling vid ej svar
När ni inte hinner med att svara på alla inkommande samtal, vidarekopplas samtalet automatiskt efter ett visst antal sekunder (som ni själva väljer) till AnswerOnline. Ni kan ringa som vanligt från er telefon när tjänsten är inkopplad. Denna tjänst kan alltid vara inkopplad och Ni har alltid någon som tar emot era samtal.

Inkoppling:

Välj huvudlinjen så att ton hörs och tryck
*61* Omkopplingsnummer * välj antal signaler ( Ej ISDN )
(ex 3 signaler slå 15, 4 signaler slå 20) invänta talbesked, tjänsten är inkopplad.

Urkoppling:

Välj samma linje som vid inkoppling och tryck
#61# invänta talbesked, tjänsten är urkopplad.

Vidarekoppling vid upptaget
Om det är upptaget på samtliga Era linjer kopplas samtalet automatiskt vidare till AnswerOnline i stället för att kunden skall få en upptagetton. Denna tjänst kan alltid vara inkopplad samt kombineras med andra tjänster. Tjänsten är ingen fri plustjänst utan kostar för närvarande 150 kr i öppningskostnad, beställs hos Telias kundtjänst.

Inkoppling:

Välj huvudlinjen så att ton hörs och tryck
*67* Omkopplingsnummer # invänta talbesked, tjänsten är inkopplad.

Urkoppling:

Välj samma linje som vid inkoppling och tryck
#67# invänta talbesked, tjänsten är urkopplad.