AnswerOnline - Inkoppling telefon för Svarstjänst och Växeltjänst.
Live Chat

Telefon med analog linje

Inkopplingsmöjligheter
Lägg funktionerna som kortnummer på din telefon snabbt och enkelt att använda.

Medflyttning
Den som ringer till er slår ert telefonnummer på vanligt sätt och märker inte att samtalet besvaras av AnswerOnline. Ni kan ringa som vanligt från er telefon när Ni har tjänsten inkopplad. Kopplingstonen är då hackad för att påminna om att era inkommande samtal går till ett annat nummer. Denna tjänst tar alltid överhand över andra plustjänster, när urkoppling aktiveras ligger övriga tjänster kvar

Inkoppling:

Välj huvudlinjen så att ton hörs och tryck
*21* omkopplings nummer # invänta talbesked, tjänsten är inkopplad.

Urkoppling:

Urkoppling: Välj samma linje som vid inkoppling och tryck
#21# invänta talbesked, tjänsten är urkopplad.

Vidarekoppling vid ej svar
När ni inte hinner med att svara på alla inkommande samtal, vidarekopplas samtalet automatiskt efter ett visst antal sekunder (som ni själva väljer) till AnswerOnline. Ni kan ringa som vanligt från Er telefon när tjänsten är inkopplad. Denna tjänst kan alltid vara inkopplad och ni har alltid någon som tar emot era samtal.

Inkoppling:

Välj huvudlinjen så att ton hörs och tryck *61* omkopplings nummer * välj antal signaler (ex 3 signaler slå 15, 4 signaler slå 20) # invänta talbesked, tjänsten är inkopplad.

Urkoppling:

Välj samma linje som vid inkoppling och tryck #61# invänta talbesked, tjänsten är urkopplad.

Vidarekoppling vid upptaget
Om det är upptaget på samtliga era linjer kopplas samtalet automatiskt vidare till AnswerOnline i stället för att kunden skall få en upptagetton. Denna tjänst kan alltid vara inkopplad samt kombineras med andra tjänster. Tjänsten är ingen fri plustjänst utan beställs hos Telias kundtjänst.

Inkoppling:

Välj huvudlinjen så att ton hörs och tryck *67* omkopplings nummer # invänta talbesked, tjänsten är inkopplad.

Urkoppling:

Välj samma linje som vid inkoppling och tryck #67# invänta talbesked, tjänsten är urkopplad.