AnswerOnline - Svarstjänst - Växeltjänst - Kundtjänst sedan 1994.
Live Chat

Om AnswerOnline

Redan 1994 startade vi verksamheten med dåvarande företagsnamn Online Telefonpassning och var då först i Sverige med datatelefoni. Faktum är att vi skrev en liten bit svensk telehistoria. Därifrån har vi jobbat vidare för att hela tiden öka vårt utbud av Callcenter tjänster och förbättra kundservicen. Idag heter vi AnswerOnline och erbjuder vi allt ifrån enkla svarstjänster till avancerade växellösningar och större kundtjänstuppdrag.

Med hjälp av en säker och avancerad teknisk plattform har vi haft möjlighet att växa och utvecklas i takt med våra kunders behov. Helt anpassat för att kunna erbjuda en suverän service till våra kunder.

Vi har kunder i de flesta branscher och av olika storlek spridda över hela Sverige med en koncentration till Stockholm, Göteborg och Malmö.

AnswerOnline ingår i Customer Center Sverige AB som i nästan 10 år har tilldelats AAA kredit betyg av Soliditet och tillhör den exklusiva grupp som har Högsta kreditvärdighet i Sverige. Detta är en exklusiv utmärkelse som bara innehas av knappt 3 % av alla Sveriges företag. För er som kund är det ett viktigt argument att välja AnswerOnline som er leverantör. 

Vi är medlemmar i Almega samt avtal med Unionen för vår personal.