AnswerOnline
Live Chat

Nytt namn. Samma företag. Ännu vassare.

Efter snart 20 år som Online Telefonpassning byter vi nu namn till AnswerOnline.

Under åren som gått har vi besvarat miljontals samtal, kontinuerligt utvecklat våra system och finslipat våra tjänster. Allt för att kunna ge ditt företag och dina medarbetare skräddarsydda tjänster helt anpassade efter era behov, stora som små. Vårt mål är att fortsätta leverera personliga professionella och flexibla lösningar till ett av marknadens bästa pris.

 

Nytt namn. Nya utmaningar.

Namnbytet innebär en fortsatt satsning på personliga och innovativa lösningar med målet att skapa maximal nytta för dig som kund. Vi erbjuder Personliga Svarsbesked, vilket innebär att du som kund kan få en helt individanpassad svarshanteringsom leder till en suverän service för era kunder.

 

Vi har även utvecklat en SMS-tjänst som möjliggör en supersnabb ändring av tillfälligt svarsbesked. För att ytterligare stärka kundnyttan erbjuder vi tjänsten Access Online, där vi kan komma åt era kalendrar och hänvisningssystem direkt från Internet  Det innebär att vi hela tiden finns ”online” och därmed kan lämna aktuella svarsbesked direkt från dina medarbetares personliga kalendrar/hänvisningar, i realtid!
 

Vårt namnbyte blir också ett avstamp för en fortsatt utveckling av vår mycket populära tjänst Webinfo, där du redan idag har full tillgång till all relevant information samt en rad smarta funktioner. Vi kommer också att fortsätta satsa på våra praktiska Automatiska tjänster som ger dig fantastisk service efter våra öppettider, dygnet runt.
 

Nytt namn. Högre ambitioner.

Det nya namnet innebär också att vi höjer ambitionsnivån ytterligare. I vår strävan efter den perfekta svarshanteringen har vi skapat Kvalitetskollen, vilken bygger på en genomgång av kundens inkommande samtalshantering. Resultatet av kvalitetskollen utmynnar i konkreta förslag på förbättringar till hur kunden ska arbeta med inkommande samtal.

På AnswerOnline är vi ALLTID NÄRA och har ALLTID RÄTT SVAR.

 

Blev du nyfiken på vad som är på gång hos oss eller vill veta mer om en specifik tjänst är du välkommen att kontakta oss på tel: 020- 99 22 99, eller maila .(JavaScript måste vara aktiverat för att visa denna e-postadress)